Oscar Frilandsandebryssteg fra Gressingham i England
And - nemt til hverdag og fest.
Lad den saftige smag og det lækre andekød blive en del af hverdagens mad. Oscar Andebryststeg af Frilandsand med rygben og første vingeled er af Peking-racen og fås både som frost og fersk.
Med dette produkt skal du ikke tænke på rengøring af bradepander, for vi har gjort tilberedningen nem ved at udskære bryststykket og lægge det i en alubakke - lige til at sætte i ovnen passer til 2-3 personer.
Oscar Fritgående fra Gressingham er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse.
Få inspiration til and året rundt her.
Når du ønsker det bedste inden for dyrevelfærd og smagsoplevelse.
- Oscar Frilandsand er opdrættet udendørs i små flokke a 500 ænder.
- De har meget god plads nemlig 5 m2 pr. and.
- Går på græsmarker med adgang til læ og skygge.
- Kan soignere deres fjerdragt i badevand
- Er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse.
- Oscar frilandsænder er af racen Peking and og er kendetegnet ved at have et højere fedtlag end Berbei anden.
- Oscar Frilandsanden er luftkølet efter slagtning så stegesving mindskes efter stegning.
-
Testvinder i Jyllands-Postens store andetest 2015
-
Oscar Frilandsand er luftkølet efter slagtning, således at den ikke optager vand under nedkøling; herved mindskes svind under tilberedning.