Prøv andebryststeg på en helt ny måde! Pep den op med julens krydderier, og server med halve æbler kogt i portvin samt coleslaw.
(3-4 personer)
1 Oscar Andebryststeg af Fritgående and
1400-1500 g
Salt, peber
Æbler
1 stykke tørret ingefær
1 stang kanel
1 stjerneanis
6 nelliker
½ flaske portvin
4 æbler
4-8 tsk. tyttebærsyltetøj
Sauce
Majsstivelse til jævning
Rødvinseddike
Salt, peber
Coleslaw
½ snittet rødkål
½ skrællet selleri
2 æbler i små tern
2 spsk. æblecider eddike
1 spsk. ahornsirup
2 spsk. olie – gerne en nøddeolie
salt, peber
persille
Tilbehør:
Kogte eller smørristede kartofler
Sådan gør du:
Tip: Steg anden i 50-60 min. pr. kg.
Se flere opskrifter
Kontaktoplysninger
Salling Group A/S
Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand
Tlf.: 87 78 50 00
CVR: 35954716
Navigation
Dyrenes Beskyttelse
Produkter
And året rundt
Kontakt
Se cookiedeklarationen her