Anderagout med pasta​

​Lav denne ret med enten andelår eller andepartering.

(4 personer)

1 lille and 2-3 kg eller 3 lår og 2 andebryst

Salt, peber

Olie til stegning

1 spsk. mel

100 g skalotteløg

2 fed hvidløg

2 gulerødder

2 stilke bladselleri

¼ liter rødvin

50 g koncentreret tomatpure

¼ liter bouillon

2-3 timiankviste

Pasta

Persille

Parmesan​

Parter anden, pil skindet af og brun stykkerne i en stor stegegryde.

Krydr med salt og peber, drys med mel og tilsæt halve skalotteløg, hakkede hvidløg, gulerod i tern og snittet bladselleri.

Brun endnu et par minutter og hæld rødvin over.

Kog op og tilsæt tomatpure, bouillon samt timian.

Lad det simre under låg i 1½-2½ timer ved meget lav varme til anden er godt mør.

Tag andestykkerne op og pil kødet af.

Skum skyen for fedt, kasser timian og smag til med salt og peber.

Kom kødet tilbage i gryden og varm det godt igennem.​

Kog pastaen aldente som anvist. Kom saucen hen over den friskt kogte pasta, drys med persille og evt. friskhøvlet parmesan og sever.​

Kontaktoplysninger

​Salling Group A/S

Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand​

Tlf.: 87 78 50 00

​CVR: 35954716